Voorwaarden

Vóór aankomst dient het volledige bedrag (inclusief toeslagen en belastingen) van de reservering te zijn voldaan aan Ster Logies Leeuwarden. Tijdens uw verblijf bij Ster logies Leeuwarden is het wettelijk verboden personen uit te nodigen waarvoor niet is gereserveerd. Ook korte bezoeken zijn niet toegestaan. Ster Logies Leeuwarden verhuurt suites, appartementen en kamers per persoon per nacht. Niet per appartement, suite of kamer. Personen waarvoor niet is gereserveerd maar de wet overtreedt geldt een geldboete van 200 euro per betreding van de accommodatie. De toegangsdeuren zijn voorzien van camera toezicht.

Het organiseren van Feesten en/of het afspelen van luide muziek en/of het gebruik van drugs is bij ons ten strengste verboden.
Zodra er door medebewoners of buurtbewoners wordt geklaagd en in geval van calamiteiten en/of ongepast gedrag behoud Ster Logies zich het recht direct tot uitzetting over te gaan. Roken en het aansteken van kaarsen is ten strengste verboden. De boete bedraagt 1000 euro per overtreding en zal direct worden gerapporteerd.

U dient de gehuurde ruimte in dezelfde staat achter te laten als waarin u deze heeft aangetroffen. Wij rekenen geen schoonmaakkosten en vragen geen waarborgsom maar zullen eventuele gebreken of beschadigingen bij uw vertrek verrekenen. Wij kunnen geen enkele aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid aanvaarden voor:
  • Schade of letsel, ongeacht de oorzaak daarvan, ontstaan tijdens uw verblijf.
  • Mondeling verstrekte informatie.
  • Buiten gebruik zijn van faciliteiten door onvoorziene omstandigheden.
Bij annulering op basis van het standaard tarief ontvangt u tot 7 dagen voor aankomst het volledige bedrag retour. Bij annulering binnen 7 dagen voor aankomst is de klant gehouden 100% van de overnachtingskosten aan Ster Logies Leeuwarden te betalen, u ontvangt hiervoor een factuur bij annulering of no show. Bij annulering op basis van een non-refundable of een speciale aanbieding is de klant gehouden 100% van de overnachtingskosten aan Ster Logies Leeuwarden te betalen. U heeft geen recht op restitutie of wijzigen van de reservering.

CHECK BESCHIKBAARHEID